Opaka borba s kancerom

Marina Tucaković ogolila dušu: Čuvena 'hitmejkerka' izgubila kosu i ne može hodati, ali se ne predaje

Showbizz01.07.21, 13:09h

Marina Tucaković ogolila dušu: Čuvena 'hitmejkerka' izgubila kosu i ne može hodati, ali se ne predaje
Ovom prilikom otkrila je sa kim sa estrade se čuje privatno i ko zove da provjeri kako je

 

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković riješila je da ogoli dušu i otrila sve o bogatoj karijeri, saradnicima i borbi sa kancerom. U ovoj opakoj borbi izgubila je kosu ne može se kretati, ali se ne predaje.

 

marina-tucakovic

 

Haris i Oliver

 

-Pišem, ali manje otkako sam se razboljela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane, meni ovaj poluodmor i odgovara – počinje Marina.

 

– Najzahtjevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika – kaže ona.

 

Ovom prilikom otkrila je sa kim sa estrade se čuje privatno i ko zove da provjeri kako je.

 

– Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su djeca sa kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila – kaže Marina, a onda je otkrila koju pjesmu smatra najvećim hitom koji je napisala.

 

Zora je

 

-”Zora je” od Nede Ukraden je imala evropsku karijeru, najviše smo zaradili od te pjesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostaćemo mjesec dana. ”Ostariću neću znati”, meni to nije bilo ništa naročito, Futa me uvjeravao da je dobra i tako je i bilo – otkriva Marina.

 

(Expresstabloid.ba, DEPOPORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!