FOTO/ Pobjednik 'Zvezda Granda' opet Bosanac

Ima 21 godinu, studira mašinstvo, a zbog porodične tragedije zamalo je napustio takmičenje: Ko je Mahir Mulalić?

Showbizz27.06.21, 14:50h

Ima 21 godinu, studira mašinstvo, a zbog porodične tragedije zamalo je napustio takmičenje: Ko je Mahir Mulalić?
Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubijedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života

 

Pjevač Mahir Mulalić ovogodišnji je pobjednik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda".

 

Mahir Mulalić ima 21 godinu i dolazi iz Gračanice, a mentor mu je bila pjevačica Marija Šerifović.

 

Mulalić je osvojio automobil, dvije pjesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobjedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u takmičenju.

 

mahir-mulalic

 

Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubijedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života.

 

Student je Mašinskog fakulteta i obožava da pjeva, a na festivalu "Banja Luka" osvojio je prvo mjesto.

 

Pored muzike, izuzetno voli i sport kojim se u slobodno vrijeme i bavi, a Mahir dodaje i da je karakterno vrlo komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

 

Mahira su u toku takmičenja mnogi upoređivali sa Mirzom Selimovićem, koji mu je u toku takmičenja i pružio podršku, a pobjednik Zvezda Granda ne krije da i privatno voli i sluša njegove pjesme.

 

Podsjetimo, njemu je majka preminula 3. aprila u trenutku kada se on borio za finale, do kog je na kraju, stigao i trijumfovao.

 

- Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je... Mati je mati... Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam...Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas... Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik... Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći... Još mnogo toga lijepog bih volio da ti kažem, ali ostavićemo to za naš budući susret... Volim te, majko - napisao je on tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još