Iza ponoći situacija eskalirala u oružani sukob

Krvoproliće na plaži u Albaniji: Ubijeno četvoro ljudi, posvađali se zbog ležaljki?

Hronika27.06.21, 13:43h

Krvoproliće na plaži u Albaniji: Ubijeno četvoro ljudi, posvađali se zbog ležaljki?
Do obračuna je došlo iza ponoć na plaži, a iz prvih informacija doznaje se da je jedna od žrtava Kujtim Ferracaku, otac Arjana Ferracakua, ubijenog u sačekuši u Skadru prije tri godine

 

 

Četiri osobe ubijene su sinoć u oružanom sukobu u mjestu Velipoja na sjeveru Albanije. Još dvije osobe su ranjene, a među žrtvama su ljudi starosti od 20 do 59 godina, javljaju tamošnji mediji.

 

Do obračuna je došlo iza ponoć na plaži, a iz prvih informacija doznaje se da je jedna od žrtava Kujtim Ferracaku, otac Arjana Ferracakua, ubijenog u sačekuši u Skadru prije tri godine.

 

Ferracaku, vlasnik restorana Fantazia, navodno se jučer poslijepodne fizički sukobio s članovima poorodice Gocaj, inače vlasnicima hotela u Velipoji. Svađa je krenula psovkama i prijetnjama oko ležaljki, a iza ponoć je situacija eskalirala u oružani sukob.

 

Pucalo se upravo na tim ležaljkama u blizini restorana Fantazia, a mediji pišu kako su osim Ferracakua ubijeni i njegov radnik te dvoje članova porodice Gocaj. Ranjeni su Ferracakuov brat i još jedna osoba.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još