procurile informacije

Evo ko će, po naredbi Sebije, danas biti izabran za predsjednicu Glavnog odbora SDA

Front23.06.21, 12:19h

Evo ko će, po naredbi Sebije, danas biti izabran za predsjednicu Glavnog odbora SDA
Ono što se zna jeste da će se na današnjem sastanku nastaviti tradicija njegovanja i poštivanja naredbi, ne predsjednika stranke, već njegove supruge

 

Danas će se na Ilidži, mjestu najtežeg poraza SDA na prethodnim lokalnim izborima, simbolično, održati Glavni odbor Stranke demokratske akcije.

 

Nakon 18 mjeseci neodržavanja, današnja sjednica Glavnog odbora nema dnevni red, umjesto da ga ima i to spiralno uvezanog obzirom na broj nagomilanih problema sa kojima se u međuvremenu ova stranka suočila.


Ono što se zna jeste da će se na današnjem sastanku nastaviti tradicija njegovanja i poštivanja naredbi, ne predsjednika stranke, već njegove supruge.

 

Tako će prema njenoj izričitoj naredbi danas za predsjednicu Glavnog odbora biti izabrana kantonalna zastupnica, odnedavna miljenica Sebije Izetbegović, Jasmina Biščević-Tokić, saznaje PRESS.

 

Dosadašnji predsjednik, Mostarac Šerif Špago preuzet će poziciju potpredsjednika stranke, tako da pozicija predsjednika GO ostaje upražnjena.

 

Laskavu titulu ponijet će Biščević-Tokić. Ako ste misli da je to zaslužila svojim ‘impozantnim’ brojem osvojenih glasova (oko 3.000) griješite, jer je to isključivo nagrada za požrtvovano branjenje lika i djela Sebije Izetbegović.

 

Svoje nekadašnje jako loše mišljenje koje se nije libila iznositi, ‘principijelno’ je promijenila preko noći i došla na red da i ona bude miljenica!

 

(Press, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 109

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još