video/ Nasmijala mnoge iskrenošću

Ella Dvornik priznala koje je sve zahvate imala, jedna žena komentirala njenog muža, a ona joj lukavo odbrusila!

ŽENA iN21.06.21, 17:10h

Ella Dvornik priznala koje je sve zahvate imala, jedna žena komentirala njenog muža, a ona joj lukavo odbrusila!
"Tko nema u genima, ima na rate", istaknula je na Facebook profilu. Mnogi su ju pohvalili zbog iskrenosti i jer je bila umjerena

 

Ella Dvornik snimila je zabavni video u kojem je pokazala što je sve sređivala na svom licu, a u mnoštvu pozitivnih komentara istaknuo se jedan na račun njezinog muža Charlesa Pearcea.

 

 

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke...Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati", napisala je Ella na snimci koju je podijelila na društvenim mrežama.

 

"Tko nema u genima, ima na rate", istaknula je na Facebook profilu. Mnogi su ju pohvalili zbog iskrenosti i jer je bila umjerena.

 

 

"Bravo! Nemam ništa protiv estetske kirurgije dok se ne ugrožava zdravlje i dok psihički stabilna osoba donosi odluke radi sebe, a ne muža, zeta, susjede...", "Taman nista previše, nisi plastična Barbika i dalje izgledaš lijepo i prirodno", "Sve je to sitno, taman", komentirali su.

 

No bilo je i negativnih mišljenja, a jedna pratiteljica se istaknula komentirajući Ellinog muža i pjesmu "Short dick man" koju je stavila u video o zahvatima.

 

"I pjesma koja puno govori o tvom mužu", napisala je. "O, jel i tebe je*o?", odgovorila joj je Dvornik i oduševila fanove.

 

"Don't want no short dick man... Na taj sam se dio referirala....Nisam mislila ništa loše, naprotiv....Trebala sam odmah napisat na koji dio pjesme mislim, ovako ispalo da se*uckam, a nije mi bila namjera. Sorry", ispravila se pratiteljica nakon toga.

 

No Ella joj nije zamjerila. "Sve ok.  Ja sam uvijek za za*ebanciju kako se i vidi iz priloženog", istaknula je influencerica.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!