Otac ubijenog Dženana u borbi za pravdu

Muriz Memić nakon prijetnji smrću: Rečeno mi je da ću biti ubijen ako se jednoj osobi nešto desi. Sutra ću objaviti ime!

Hronika20.06.21, 19:12h

Muriz Memić nakon prijetnji smrću: Rečeno mi je da ću biti ubijen ako se jednoj osobi nešto desi. Sutra ću objaviti ime!
Rečeno mi je da ću biti ubijen ako se jednoj osobi nešto desi. Sutra ću o svemu opširnije. Sutra ću i ime saopćiti, samo dok to prijavim u Tužilaštvo. Znali smo da će se nakon posljednjih hapšenja ovo desiti, rekao je Memić

 

Muriz Memić, koji se već pet godina bori da otkrije istinu o smrti svoga sina Dženana, danas je dobio je prijetnje smrću.

 

U izjavi za Avaz Memić je rekao da je prijetnje dobio putem posrednika.

 

- Sutra ću sve odmah prijaviti i u državno tužilaštvo. Prijetnje sam dobio preko posrednika – kazao je Memić.

 

Kako je istakao, ime osobe koja mu je prijetila, sutra će javno objaviti.

 

- Rečeno mi je da ću biti ubijen ako se jednoj osobi nešto desi. Sutra ću o svemu opširnije. Sutra ću i ime saopćiti, samo dok to prijavim u Tužilaštvo. Znali smo da će se nakon posljednjih hapšenja ovo desiti – rekao je Memić.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 99

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još