Potpredsjednik SDP-a oglasio se na Facebooku

Vojin Mijatović dobio nove prijetnje pa poručio: Mnogo veći je Nikola Jokić od kriminalca i Cece

Front20.06.21, 16:50h

Vojin Mijatović dobio nove prijetnje pa poručio: Mnogo veći je Nikola Jokić od kriminalca i Cece
U dobro prepoznatljivom bolivudskom stilu režim je proslavio još jednu svadbu u svojim redovima, kazao je Mijatović

 

- Nisam ni mislio pisati o novom režimskom eventu u Slatini kraj Banja Luke, ali me je ova naslovnica ponukala da napišem koju riječ pa da dobijem još koju uvredljivu poruku ili prijetnju poput ove koja je jedna od mnogih svaki dan, napisao je na svom Facebook profilu potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.

 

- U dobro prepoznatljivom bolivudskom stilu režim je proslavio još jednu svadbu u svojim redovima. Neću o mladencima svu sreću im želim, ali hoću o „srpskoj majci“ koja doleti helikopterom u vlasništvu građana u Republici Srpskoj da otpjeva sa prvim Srbinom u BiH „Oj vojvodo Sinđeliću“. Ta „srpska majka“ koja je nastala kao proizvod jednog od najvećih kriminalaca Balkana danas nažalost i u Srbiji ali o regionu predstavlja moralnu vertikalu koja je prva u crkvenim i političkim redovima. Sva ta slava natopljena krvlju ali mukom devedesetih predstavlja zapravo svu glupost našeg srpskog sistema vrijednosti – poručio je Mijatović.

 

Dodao je da sav sjaj i bijeda naše realnosti upravo staje u helikopter, Cecu, četničke pjesme, i skupe svadbe i proslave.

 

- A sve to plaćaju isti Srbi koji im kliču, a koji nemaju svojoj djeci elementarno da priušte. Pokojni muž iste „srpske majke“ pored toga što je učestvovao u svom zlu devedesetih prema nesrpskom življu, nije ostajao ni dužan srpskim vojnicima i pripadnicima VRS koje je maltretirao, šišao i zlostavljao, ali valjda se o tome ne smije pričati. I dok sinoć prođe još jedna srpska šarada u bolivudskom stilu najgorih od nas, shvatite da su junaci Nikola Jokić i slični, a nikako kriminalci i šatorske pjevaljke. Dok to ne shvatite nema nam naprijed, a do tada moja puna podrška onima koji poput Nikole prave planetarne uspjehe jer su vrijedni i radni a ne zato što su „veliki Srbi“. Sad možete nastaviti sa vrijeđanjem i prijetnjama, ali ne zaboraviti mnogo je veći Niokola od kriminalca i pjevaljke – zaključio je Mijatović.

 


(DEPO PORTAL/dg)Komentari - Ukupno 36

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još