Izborna konvencija održana u Mostaru

Mate Lončar izabran za novog predsjednika Mladeži HDZ-a BiH

Front19.06.21, 20:42h

Mate Lončar izabran za novog predsjednika Mladeži HDZ-a BiH
Ja sam i u prethodnom razdoblju govorio da mi kao politička organizacija, ali i organizacija mladih, što nikako ne smijemo zaboraviti, moramo imati kombinaciju i jednog i drugog i političkog i društvenog da bi okupljali što veći broj ljudi, rekao je Lončar

 

Mate Lončar iz Posušja izabran je u subotu u Mostaru za novog, desetog po redu, predsjednika Mladeži HDZ-a BiH.

 

Na dvanaestoj izbornoj konvenciji Mladeži HDZ-a BiH, izaslanici su birali između dva kandidata - Jakova Križanovića, zamjenika predsjednika Mladeži i Mate Lončara, člana ŽO Mladeži HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije.

 

Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar kazao je za Fenu uoči održavanja konvencije kako će, ukoliko bude izabran, najprije obići sve općinske i gradske organizacije Mladeži, nakon čijih će prijedloga, biti usvojen zajednički plan i program djelovanja spomenute organizacije.

 

-  Ja sam i u prethodnom razdoblju govorio da mi kao politička organizacija, ali i organizacija mladih, što nikako ne smijemo zaboraviti, moramo imati kombinaciju i jednog i drugog i političkog i društvenog da bi okupljali što veći broj ljudi - naglasio je Lončar.

 

Izaslanici iz cijele Bosne i Hercegovine birali su središnja tijela Mladeži, a uz predsjednika, birali su se i ostali članovi Predsjedništva, kao i Središnji i Nadzorni odbor.

 

(FENA/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još