EURO 2020/ susret 2. kola skupine D

Remi sa Česima (1:1): Slabe šanse Hrvata za prolaz u osminu finala, ali još ima nade...

Sport18.06.21, 20:09h

Remi sa Česima (1:1): Slabe šanse Hrvata za prolaz u osminu finala, ali još ima nade...
Nakon razočaravajućeg prvog poluvremena Hrvatska je odmah na startu drugog, u 47. minuti izjednačila. Strijelac je bio Ivan Perišić koji je u solo akciji prošao po lijevoj strani i pogodio iskosa za 1:1

 

 


Nogometaši Češke i Hrvatske podijelili su bodove odigravši 1:1 u susretu 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva.


Prvo poluvrijeme igralo se uglavnom između dva šesnaesterca bez prevelikih šansi na obje strane, a Česi su došli do vodstva u 37. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Patrik Schick. Jedanaesterac je skrivio Dejan Lovren koji je nakon udarca iz kuta laktom u nos pogodio upravo Schicka.


Nakon razočaravajućeg prvog poluvremena Hrvatska je odmah na startu drugog, u 47. minuti izjednačila. Strijelac je bio Ivan Perišić koji je u solo akciji prošao po lijevoj strani i pogodio iskosa za 1:1.


Osim izjednačujućeg gola Hrvatska u nastavku nije stvorila previše opasnih situacija pred golom Tomaša Vaclika, a ni Česi nisu srljali naprijed s obzirom na 3 boda iz pobjede nad Škotskom u prvom kola. Tako je utakmica završila neodlučenim rezultatom.


Uoči večerašnjeg ogleda Škotske i Engleske, koji se igra na Wembleyju od 21 sat, Češka je prva na ljestvici s 4 boda, Engleska ima 3, Hrvatska 1, a Škotska je bez bodova.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!