Foto/ Brojni sadržaji za stanare

Počela izgradnja luksuznog naselja u Sarajevu: Niče Park Residence u centru grada

Biznis Klub18.06.21, 16:47h

Počela izgradnja luksuznog naselja u Sarajevu: Niče Park Residence u centru grada
Planirana je izgradnja rezidencijalno poslovnog kompleksa koja će uključivati dvije suterenske etaže, u kojem će pored garažnih mjesta za stanare biti smještene i poslovne jedinice uključujući market, apoteku, frizersko kozmetičke usluge, vrtić, poliklinika, restoran, fitnes i spa centar.

 

Ovih dana počela je izgradnja luksuznog naselja Park Residence u Sarajevu. To se može zaključiti prema videu koji je objavljen na Instagram profilu ovog projekta.

 

Na videu se vidi da su mašine počele raščišćavanje terena odnosno pripremu za gradnju objekata. Kako smo ranije pisali, riječ je o luksuznom kompleksu.

 

Emir Granov, suvlasnik kompanije koja realizuje projekat, ranije je za Biznisinfo.ba rekao da je planirana izgradnja rezidencijalno poslovnog kompleksa koja će uključivati dvije suterenske etaže, u kojem će pored garažnih mjesta za stanare biti smještene i poslovne jedinice uključujući market, apoteku, frizersko kozmetičke usluge, vrtić, poliklinika, restoran, fitnes i spa centar.

 

Tu će biti i drugi sadržaji namijenjeni stanarima ali će pristup dijelu ovih sadržaja imati i šira lokalna zajednica. Iznad suterenskih etaža planirana je izgradnja pet stambenih objekata u kojem će biti stambene jedinice čistih i prostranih vizura, raznih kvadratura.

 

Planirani koncept rezidencijalno poslovnog kompleksa se ogleda po principu najmodernijih svjetskih projekata koji su u svijetu prepoznati kao sinonim za urbano življenje.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još