Počele pripreme za deseto izdanje Street Arts festivala

Ne boji se boje: Otvorene prijave zidnih površina za oslikavanje murala u Mostaru

Kultura18.06.21, 12:24h

Ne boji se boje: Otvorene prijave zidnih površina za oslikavanje murala u Mostaru
Ovim putem pozivamo naše sugrađane na suradnju i prijavu svojih objekata za oslikavanje, a svi koji su zainteresirani da muralima, kao svojevrsnom galerijom na otvorenom, ukrase pročelja svojih zgrada, javnih i drugih objekata, kontaktirajte nas na '[email protected]' ili pozivom na broj 063/259-518. Zajedno omogućimo da naše ulice postanu veliki atelje svjetski priznatim umjetnicima, priopćeno je iz SAF-a

 

Pod sloganom "Ne boji se boje!" počele su pripreme za deseto izdanje Street Arts festivala (SAF) u Mostaru koji će se održati od 3. do 13. septembra ove godine.

 

"Ovim putem pozivamo naše sugrađane na suradnju i prijavu svojih objekata za oslikavanje, a svi koji su zainteresirani da muralima, kao svojevrsnom galerijom na otvorenom, ukrase pročelja svojih zgrada, javnih i drugih objekata, kontaktirajte nas na '[email protected]' ili pozivom na broj 063/259-518. Zajedno omogućimo da naše ulice postanu veliki atelje svjetski priznatim umjetnicima", priopćeno je iz SAF-a.

 

Za vrijeme održavanja, festival organizira brojne alternativne i otvorene programe za razne generacije koji objedinjuju ulično kazalište, glazbu, ples, radionice i izložbe, odnosno mogućnost da se društvo informira, razvije interes i ostvari odnos s gradom i umjetnošću u gradu.

 

"Umjetnost realizirana na zidnim plohama eksterijera, izložena promatraču iz civilnog života, želi u formi galerije i eksponata učiniti umjetnost dostupnom i pristupačnom životu svakodnevice", stoji u priopćenju.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!