FOTO/ Demanti teksta 'Prestolonasljednik'

Igor Dodik poslao pismo upozorenja Vukanoviću, on objavio cijeli sadržaj: U zemlji čuda sve je moguće!

Front16.06.21, 10:03h

Igor Dodik poslao pismo upozorenja Vukanoviću, on objavio cijeli sadržaj: U zemlji čuda sve je moguće!
Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stevanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i Prointera prije nego su podnijeli tužbu protiv mene, napisao je Vukanović uz priložene fotografije pisma

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a, mogao bi nadmašiti gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića po broju krivičnih prijava, budući da bi na njegovu adresu mogla uskoro stići još jedna, piše Oslobođenje.

 

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, lidera SNSD-a i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH poslao je pismo upozorenja u kojem Vukanovića optužuje za klevetu, a Vukanović je objavio sadržaj pisma uz tekst koji prenosimo u cjelosti.

 

-Pored nove pravosnažne presude Okružnog suda u Trebinju kojom Iliji Tamindžiji na ime sanacije napaćene duše, duševnih patnji i bolova moram da isplatim nešto manje od 2000 maraka po trećoj tužbi koju je podnio protiv mene u posljednje dvije godine, stiglo mi je novo pismo i prijetnja Tužbom za klevetu od Igora Dodika, konsultanta u kompaniji Prointer i sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

Igor negoduje zbog teksta „Prestolonasljednik“ koji sam nedavno napisao jer je Igor bio član zvanične Delegacije člana Predsjedništva BiH u posjeti Hercegovini, i kaže da on nije nikakav kalif i prestolonasljednik, te da BiH nije autokratska totalitarna pseudomonarhija, kako sam je nazvao u spornom tekstu.

 

Kao i prošli put, Igor je pisao pismo preko posrednika, Advokatske kancelarije Stefanović iz Bijeljine. Zanimljivo da je advokat i (su)vlasnik ove Adbokagske kancelarije Miloš Stevanović pravni zastupnik Igora Dodika, a istovremeno politički direktor i visoki funkcioner „opozicionog“ Demokratskog narodnog saveza. U Zemlji čuda sve je moguće!

 

Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stevanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i Prointera prije nego su podnijeli tužbu protiv mene, napisao je Vukanović uz priložene fotografije pisma.

 

dodik-1

 

dodik-3

 

dodik-2

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još