'Ili mi ili oni! Nema kompromisa i pakta sa đavolom'

Na meti se našao i Stanivuković: Šta je Nebojša Vukanović zamjerio gradonačelniku Banje Luke

Front14.06.21, 15:05h

Na meti se našao i Stanivuković: Šta je Nebojša Vukanović zamjerio gradonačelniku Banje Luke
Nikad se ne bih sastao sa Cickom Bjelicom, niti bih sa njim razmjenjivao bilo kakve poklone, iskustva niti imao bilo kakvu saradnju, napisao je Vukanović

 

Latentni sukob između gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i nezavisnog poslanika u Narodnoj Skupštini RS-a Nebojše Vukanovića traje već nekoliko mjeseci. Njihov odnos vjerovatno neće biti izglađen nakon današnjeg Vukanovićevog komentara u vezi sa sastankom kojeg je Stanivuković održao sa načelnikom Sokoca Milovanom Cickom Bjelicom, piše Oslobođenje.

 

Iako i sam Bjelica, nominalno, pripada opozicionom bloku, Vukanović o njemu ima sasvim suprotno mišljenje.

 

- Moram priznati da sam se iznenadio i začudio kada sam juče vidio i pročitao tekst da su se na Sokocu sastali čelni ljudi Banje Luke i Sokoca, Draško Stanivuković i Milovan Cicko Bjelica. Ne želim se miješati drugima u odluke i posao, ali nikad se ne bih sastao sa Cickom Bjelicom, niti bih sa njim razmjenjivao bilo kakve poklone, iskustva niti imao bilo kakvu saradnju, jer nema suštinske razlike u načinu upravljanja između njega i Dodika i njegovih satrapa.

 

Cicko je tipičan predstavnik retrogradnih struktura iz prošlosti koje decenijama sputavaju bilo kakav razvoj i napredak, i čija diploma nije ništa bolja i validnija od one Londonskog đaka Petra dr Đokića. Vrijeme će pokazati, ali sam siguran da je Cicko samo još jedan u nizu Dodikovih igrača i trojanaca u opoziciji, ucijenjen i korumpiran, uvijek spreman na RTRS-u i ATV-u da zabije nož u leđa, napadne iskrene opozicionare i protivnike režima kad to Dodik i njegove sluge zatraže.

 

Dodik je preko IRB-a dao 5,5 miliona maraka Cicku i opštini Sokolac koju, nažalost, vodi, kako bi privremeno prolongirao bankrot, a poznato je da on nikom ne poklanja ni suvu kiflu ako nema koristi i ne hvata ga u svoju mišolovku, a ne da prebacuje 5,5 miliona maraka.

 

Cicko nije ništa bolji od Obrena Petrovića, Borisa Jerinića i pokojnog Mića Mićića, Bog da mu grešnu dušu prosti, samo što još strpljivo glumi opozicionara i čeka mig kad treba da iskoči i preleti, jer Dodik smatra da mu je trenutno korisniji da bude lažni opozicionar i trojanac koji će da rovari, spletkari, prenosi informacije te odvraća građane i nanosi štetu opoziciji.

 

Bolje je da se vlast nikada ne promijeni nego da nakon „promjena“ u njoj bilo kakvu ulogu ne daj Bože imaju Cicko, Stevandić, Obren Petrović, Banjac ili Čavić. Nama su za oporavak potrebne istinske, korjenite i zdrave promjene cjelokupnog nakaradnog sistema, a ne puka zamjena vlasti, a to podrazumijeva lustraciju i zabranu obavljanja bilo kakvog javnog posla političkom mulju i talogu, bez obzira koju partijsku knjžicu imali i nosili.

 

Ili mi ili oni! Kompromisa i pakta sa đavolom nema i ne smije biti, a građani se ne smiju zbunjivati slanjem čudnih političkih poruka - napisao je Vukanović na svojoj stranici.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još