SDA omladina

Zahiragić i Čorbo najavljuju: Bit će nekih zanimljivih povrataka u SDA

Front12.06.21, 15:17h

Zahiragić i Čorbo najavljuju: Bit će nekih zanimljivih povrataka u SDA
Hirurzi, doktori, inžinjeri, ekonomisti, a najbitnije mladi privrednici koji su se realizirali u svojim dvadesetim, ugledni u svojim mahalama, a sa njima i oni stariji, iskusniji, koji nisu ukaljali svoj obraz i obraz stranke, napisao je Zahiragić

 

Kantonalni zastupnik SDA Haris Zahiragić na svom Facebook profilu objavio je fotografiju sa predsjednikom OO SDA Centar Ahmedom Čorbom i još nekoliko mladih kadrova ove stranke, te najavio press konferenciju na kojoj će kako kaže biti i predstavljeni i neki od kadrova koji se vraćaju u stranku.

 

Objavu prenosimo u cjelosti:

 

Mali dio nove ekipe Opštinskog odbora SDA Centar, na čelu sa Predsjednikom Ahmedom Čorbom. 

 

Predložem tabloidima da ovu sliku ubuduće koriste kada tvrde da su primjene u SDA kozmetičke.

 

Hirurzi, doktori, inžinjeri, ekonomisti, a najbitnije mladi privrednici koji su se realizirali u svojim dvadesetim, ugledni u svojim mahalama, a sa njima i oni stariji, iskusniji, koji nisu ukaljali svoj obraz i obraz stranke. 

 

Bit će nekih zanimljivih povrataka, a te ću informacije prepustiti press-u OO, a koji će vjerujem poslati saopštenje dok završe izbori koji su u toku.

 

Drago mi je da sam bio prisutan na Skupštini i lično svjedočio suštinskim promjenama. 

 

Zadovoljstvo je biti na drugoj strani!, napisao je Haris Zahiragić.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 266

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još