KAD METABOLIZAM USPORI, POSTOJI RJEŠENJE

Može i bez dijete, a kilogrami se ne vraćaju: 'Koristila sam ga jer je 100% prirodan, ne želim hemiju u organizmu'

Lifestyle09.06.21, 13:11h

Može i bez dijete, a kilogrami se ne vraćaju: 'Koristila sam ga jer je 100% prirodan, ne želim hemiju u organizmu'
Formula djeluje poput vakcine protiv pretilosti. To je zbog toga što "programira" tijelo za automatsko razlaganje viška masnoće, da bi se lakše probavila. Zahvaljujući ovome, jasno je da se mrski suvišni kilogrami neće vratiti, bez obzira na ishranu, način života ili lijekove koje osoba eventualno koristi

 

Usporen metabolizam može biti genetski nasljedan ili se pojaviti kasnije. Ubrzo to rezultira stresnim viškom kilograma. Želja za mršavljenjem postaje jača od svega. Ali prioritet dobrom izgledu jeste zdravlje! U toj namjeri je svakoj osobi potreban bezopasan saveznik. Preparat koji aktivno poboljšava i rješava usporeni metabolizam jeste čaj biljnog porijekla: GO SLIM. O sastavu i djelovanju čaja, razgovarali smo sa prof. dr. Midhatom Jašićem, redovnim profesorom na Univerzitetu u Tuzli.

 

 

- Od sastojaka koje je važno spomenuti jeste sena, izuzetna za osobe koje imaju probavne probleme. Krkavina je također posebno bitna jer je često prisutna u lijekovima kao sredstvo koje ubrzava prolazak hrane kroz probavni trakt i regulacije nutrijenata, a na taj način i smanjenje tjelesne mase, pogotovo za osobe iznad 60 godina - kazao je profesor Jašić.

 

Ova formula djeluje poput vakcine protiv pretilosti. To je zbog toga što "programira" tijelo za automatsko razlaganje viška masnoće, da bi se lakše probavila. Zahvaljujući ovome, jasno je da se mrski suvišni kilogrami neće vratiti, bez obzira na ishranu, način života ili lijekove koje osoba eventualno koristi.

 

Bez dijeta! Nemojte ni pomišljati da će organizam normalno funkcionisati ako se osoba prejeda ili unosi previše bijelog hljeba! Organizam zbog nepažnje pati. Profesor Jašić preporučuje pripremu raznovrsnih obroka, koji se jedu umjereno, OBAVEZNO konzumiranje toplih napitaka, voća i povrća, pilećeg i ribljeg mesa.

 

dr-midhat-jasic

 

Jasno je da tijelu treba saradnja u pogledu borbe sa kalorijama, a pomoću GoSlim čaja, metabolizam se ubrzava na zdrav i prirodan način, prije svega detoksikacijom i čišćenjem crijeva što vodi do efikasnog mršavljenja. Čaj se sastoji još i od dobro poznatih biljaka kao što su: kamilica, smreka, kim, komorač i sladić.

 

- Naručila sam ga jer je 100% prirodan. Ja sam hemijske struke i ne želim hemiju nipošto unositi u svoj organizam - riječi su Bisenije Sivčević, jedne od stalnih korisnica.

 

Sa nama je podijelila iskustvo korištenja čaja u najbolnijim životnim trenucima- dok se pripremala za operaciju. Čak i nakon naporne operacije, čaj je bio izuzetan saputnik koji je vršio detox organizma i čistio sve nakupine lijekova, masti i toksina iz organizma. Osjećala sam se zbrinuto i sretno.

 

- Trebala sam dosta tečnosti, a od vode mi je bilo muka. Sreća da je Go Slim i ugodnog okusa, nisam preskakala nijednu šolju. Sav višak tečnosti od ranije, čajem sam izbacivala. Vidjela sam ga na Facebook-u. Od dvadesete godine sam koristila bezbroj preparata, ali nijedan mi nije omogućio da se kilogrami ne vrate. Sa ovim čajem nisam morala isti kilogram gubiti više puta.

 

Jedna od dodatnih prednosti čaja Go Slim je ta što sve suvišne šećere pretvara u energiju, a ona se troši svakodnevno: obavljanjem kućanskih poslova, odlaskom do trgovine, kada se organizam „smrzava“ ili pregrijava. Troši se čak i prilikom spavanja! Bez napornih treninga do zdravog i trajnog rezultata.

 

goslim-caj

 

Zato nestaju umor i pospanost. Imamo više energije, mišići i mozak bolje rade. Dodatno, nestaju problemi povezani sa gojaznošću: znojenje, problemi sa spavanjem kao i bolovi u zglobovima i kičmi, a rizik od razvoja srčanih bolesti, infarkta ili moždanog udara smanjuje se za 96%. A tijelo dobro funkcioniše kao što i treba.

 

Dobro se osjećam, a što je najvažnije- unosim u organizam prirodne stvari, što je mom organizmu najpotrebnije u ovom dobu virusa i zaraza“, sa zadovoljstvom prenosi korisnica.

 

Priprema je vrlo jednostavna: dvije kafene kašikice u 200ml vode, kuhati do ključanja, te ostaviti da se ohladi 15-20 minuta. Čaj se pije ujutro, popodne i uvečer. Konzumacija se preporučuje shodno Vašoj ciljanoj kilaži.

 

OVAJ PRIRODNI ČAJ JE ZA SVE NAŠE ČITATELJE I ČITATELJKE DOSTUPAN PO 50% NIŽOJ CIJENI.

 

ONIMA KOJI PRVI PUT PORUČUJU, KAKO BI SE UVJERILI U DOBIJENE INFORMACIJE, KOMPANIJA POKLANJA I POKLON BON U NOVČANOJ VRIJEDNOSTI IZMEĐU 20 I 50KM, ZA VAS I VAŠEG PRIJATELJA/ICU!

 

Popust možete iskoristiti klikom na web stranicu prirodnolijecite.com.

 

limited-charm-logo

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!