MALE TAJNE SEKSI BAKE

Na ovoj fotografiji zaista moćno izgleda... Neda Ukraden: 'Menopauza?! Šta to bješe?'

ŽENA iN06.06.21, 16:09h

Na ovoj fotografiji zaista moćno izgleda... Neda Ukraden: 'Menopauza?! Šta to bješe?'
Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim čašu-dvije vina. Nastojim da jedem mediteransku ishranu. Spremam na način da je sve lešo i kuhano, dok namirnice moraju biti svježe. Međutim, naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja mine - priznaje popularna pjevačica

 

 


Karijera Nede Ukraden (70) traje već pola decenije. Osim dobrim glasom, Neda se može pohvaliti i fantastičnim izgledom na kojem joj zavide i duplo mlađe.

 

Nedavno je izbacila tri nova singla: „Muchas Gracias”, „Gdje ćemo za praznike” i „Jednom kada ovo prođe”. Sva tri nose vrlo zanimljive naslove. Samo za Azru kazala je zbog čega je u tako kratkom roku odlučila počastiti publiku s čak tri nove pjesme, ali govorila i o svojoj nedavnoj posjeti Sarajevu, te kako uspijeva da prkosi godinama..


Na pitanje koja je tajna njene beauty rutine i da li se ona s godinama mijenjala, pjevačica kaže:


– Trudim se da gene koje sam od majke naslijedila u građi tijela i lica očuvam i njegujem koliko je moguće. Također, da imam čisto i od šminke dobro očišćeno lice, nahranjenu kožu s prirodnim pilinzima i maskama. Kvalitetni serumi, kao i  dekorativna kozmetika pomažu mi da brojna snimanja i maltretiranja kože lakše podnesem. Uz sve navedeno, treba dodati i zdravu ishranu, eto to su tajne mojih rituala.

 

neda-ukraden


 Koliko brinete o svom izgledu i kako održavate vitku liniju?


– Svi me znaju kao njegovanu i vitku ženu, koja se uvijek brinula o svom izgledu. Nekad je to bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se u ovim godinama da prvenstveno brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Kada primijetim da imam višak kilograma, odmah zovem prijatelja Kenana Mandru da mi donese moj LIPO s kojim za kratko vrijeme vratim liniju u red. Sviđa mi se taj sistem mršavljena, jer daje brze rezultate, a ne osjećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna. Naravno, nakon toga upražnjavam i fizičku aktivnost, pa zato redovno radim tabata workout, omiljene vježbe, a pored toga plivanje i tenis. Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim čašu-dvije vina. Nastojim da jedem mediteransku ishranu. Spremam na način da je sve lešo i kuhano, dok namirnice moraju biti svježe. Međutim, naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja mine.


 Kako ste plovili kroz svoju menopauzu?


– Menopauza? Šta to bješe? Ma nisam imala vremena ni misliti o menopauzi! Bio je to najgori period mog života, u kome sam mislila kako spasiti dijete, porodicu iz vihora rata, kako im omogućiti koliko-toliko normalan život. Kada moraš biti majka i otac te staratelj porodici, a pri tome si sam, nemaš kada da misliš o menopauzi. Zapravo, rad je lijek i terapija za sve, pa i za to.


Kompletan intervju čitajte u magazinu Azra.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još