foto/ za sve WizzAir letove

Novo na bh. aerodromima: Organizovan prevoz uz 'Balkan Transfer' do gradova širom BiH, cijene niže i do 50%

Biznis Klub03.06.21, 10:53h

Balkan Transfer prepoznatljiv je po kvalitetu aerodromskih transfera, po pouzdanosti, povoljnim cijenama i tačnosti, a zbog svojih inovacija u ovom segmentu prepoznat je od strane vodećih aviokompanija, te je svoje poslovanje, nakon BiH, proširio i u druge zemlje

 

 

Vijest da WizzAir uvodi letove sa Aerodroma Banja Luka i Aerodroma Sarajevo odjeknula je u bh. dijaspori, a i među svima koji su tokom pandemije poželjeli putovanja. Osim linija sa Aerodroma Tuzla na koje smo već navikli, od juna 2021. godine iz Banja Luke je moguće letjeti za Bergamo, Berlin, Brussels, Gothenburg, Frankfurt, Memmingem i Beč (RyanAirom), te u Basel, Dortmund, Eindhoven, Malmo i Stockholm (WizzAirom). Istovremeno, WizzAir od početka juna iz Sarajeva leti za čak devet destinacija: Basel, Brussels, Dortmund, Memmingem, Eindhoven, Copenhagen, Gothenburg, Stockholm i Paris.

 

Da ova prilika bude još atraktivnija za putnike pobrinuo se oficijelni partner WizzAira i RyanAira za Bosnu i Hercegovinu, Balkan Transfer. Balkan Transfer je bh. brend koji je zbog svojih inovacija u ovom segmentu prepoznat od strane vodećih aviokompanija, te je svoje poslovanje proširio i u druge zemlje. Tako je Balkan Transfer od ovog ljeta oficijelni partner WizzAira i RyanAira i na aerodromima Split i Pula u Hrvatskoj.

 

balkan-transfer-5

 

Balkan Transfer prepoznatljiv je po kvalitetu aerodromskih transfera, po pouzdanosti, povoljnim cijenama i tačnosti. Balkan Transfer povezuje Aerodrom Tuzla sa Sarajevom (Olovo, Kladanj, Vogošća) i sa Mostarom (Konjic, Jablanica, Čapljina). Istovremeno, Balkan Transfer povezuje Aerodrom Sarajevo sa centrom Sarajeva, ali i Visokim, Kaknjom, Zenicom, Vitezom, Travnikom, Donjim Vakufom, Bugojnom, Konjicem, Jablanicom, Mostarom i Čapljinom. Za putnike koji slijeću na Aerodrom Banja Luka posebno će korisni biti transferi do centra Banja Luke, ali i gotovo cijele Krajine: do Kozarca, Prijedora, Sanskog Mosta, Novog Grada, Bosanske Krupe, Cazina, Velike Kladuše, Bihaća.

 

Desetine hiljada putnika, nula kašnjenja na let

 

Na ovim transferima Balkan Transfer koristi najbolje i najsigurnije rute bez bespotrebnih kilometara kako bi vam omogućio ugodan i pravovremen dolazak na vašu adresu. Svi transferi usklađeni su s letovima i planirani tako da sa aerodroma krenu pola sata nakon slijetanja, odnosno da na aerodrom stignu dva sata prije polijetanja. U slučaju kašnjenja aviona, ili duže carinske procedure nemate razloga za brigu, Balkan Transfer će vas čekati koliko god je potrebno. Na Aerodromu Tuzla i Aerodromu Sarajevo možete posjetiti i urede Balkan Transfera, u prizemlju glavne zgrade terminala.

 

balkan-transfer-4

 

Važno je istaći da vaše transfere trebate rezervisati unaprijed putem www.balkantransfer.com, te tako osigurati svoj transfer na vrijeme i putovati bez brige. Na modernoj, brzoj i sigurnoj web-stranici omogućeno je i plaćanje karticom, tako da ne morate brinuti o gotovini. Nova vozila i profesionalni vozači, uz stroge standarde i procedure kvaliteta i sigurnosti, garantuju najudobniji način da putujete na vaš let ili sa vašeg leta.

 

Da cijela usluga bude još bolja za putnike brine se Balkan Transferov dinamični sistem cijena koji će vam često donijeti značajne popuste i uštede. Osim standardnih 50% popusta za djecu, trenutno su na svim novim linijama cijene spuštene između 20 i 30%. Posjetite www.balkantransfer.com i uvjerite se sami!

 

Promotivnio sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!