PREDSJEDNIK SRBIJE ZAKAZAO SASTANAK

Dodik (opet) trči kod Vučića na konsultacije: Samo jedna tema na dnevnom redu - opasni Christian Schmidt!

Front31.05.21, 19:22h

Dodik (opet) trči kod Vučića na konsultacije: Samo jedna tema na dnevnom redu - opasni Christian Schmidt!
Sastanak će biti održan 2. juna, u zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu sa početkom u 11.00 časova

 

 

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozitivno je odgovorio na pismo predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović i zakazao je sastanak sa predstavnicima institucija i parlamentarnih stranaka u Srpskoj u srijedu u Beogradu, potvrđeno je Srni iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.


Sastanku će prisustvovati predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Radovan Višković, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te predstavnici parlamentarnih stranaka u Srpskoj.


Predsjednik Srpske uputila je pismo predsjedniku Srbije u kojem je zatražila da organizuje sastanak na kojem će biti razgovarano o spornom imenovanju novog visokog predstavnika u BiH.


Sastanak će biti održan u zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu sa početkom u 11.00 časova, prenose Nezavisne.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još