Trkulja na kriminalističkoj obradi

Zločin u porodičnoj kući u BiH: Žena ubijena sjekirom, muž otišao na piće pa se prijavio policiji

Hronika30.05.21, 14:24h

Zločin u porodičnoj kući u BiH: Žena ubijena sjekirom, muž otišao na piće pa se prijavio policiji
Osumnjičeni Dragan Trkulja trenutno je na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti sproveden na dalje postupanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka

 

Dragan Trkulja (61) iz Šipova osumnjičen je da je sjekirom ubio suprugu Snežanu (57), potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

 

Trkulja se sam prijavio policiji, ali je prije toga svratio na lokalnu benzinsku pumpu kako bi popio piće, potvrdilo je više izvora "Nezavisnih".

 

"Zločin se dogodio jutros, u dnevnom boravku kuće u kojoj su supružnici živjeli. Nakon toga je Dragan otišao na benzinsku, gdje je, kako se priča, popio sok ili kafu, a zatim nastavio prema lokalnoj policijskoj stanici, te se prijavio policiji", ističu sagovornici iz ovog gradića.

 

Policija je Trkulju uhapsila, te otišla do kuće gdje se sve dešavalo, te su pronašli Snežanino tijelo.

 

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka za "Nezavisne" je potvrđeno da je uviđaj obavila dežurni tužilac Hana Vranješević, zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo.

 

"Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje, kao i vještačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog djela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpke u Banjaluci", rekli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

Osumnjičeni Dragan Trkulja trenutno je na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti sproveden na dalje postupanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!