FOTO I VIDEO/ NAKON POZIVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Građani se okupili ispred Face TV-a, Senad nije mogao zadržati suze: 'Nisam ništa režirao, hvala vam puno...'

Mediji29.05.21, 19:17h

Građani se okupili ispred Face TV-a, Senad nije mogao zadržati suze: 'Nisam ništa režirao, hvala vam puno...'
Sinoć je izvijesni Abdulah Hajdarević pokušao upasti u redakciju Face TV, nezadovoljan izvještavanjem ove televizije, a jutros je uhapšen i predat Tužilaštvu

 

Kao što je i najavljeno, građani Sarajeva došli su večeras podržati novinara Senada Hadžifejzovića i Face TV, nakon što je sinoć jedna osoba pokušala ući u prostorije ove televizije prijeteći novinarima i urednicima.


Poziv se širio društvenim mrežama, a sve se organizira kao podrška Hadžifejzoviću nakon sinoćnje kulminacije prijetnji.

 

podrska-isperd-face-tv


Naime, sinoć je izvijesni Abdulah Hajdarević pokušao upasti u redakciju Face TV, nezadovoljan izvještavanjem ove televizije, a jutros je uhapšen i predat Tužilaštvu.


- Nakon što su “oni” svoje ljude poslali pred Face TV da prijete Senadu, čujem da su neki drugi pozvali svoje ljude da večeras u 18.45h, prije Centralnog dnevnika, dođu ispred FACE TV u znak podrške Senadu - navela je danas na društvenim mrežama Ivana Marić.


Više fotografija pogledajte ovdje.

 

Vlasnik i urednik Face TV-a Senad Hadžifejzović večeras se obratio okupljenim građanima te im se zahvalio na podršci.


- Stalno polazimo od lošeg, ovo je on režirao. Nisam ništa režirao. Hvala vam puno što ste došli... Hvala vam, mnogo je ovo ljudi. Ovo hoću da kažem. Ovdje je Tula. Nermin je ostao bez nogu, vi koji hoćete da nas obezglavite, znajte da mi nismo ostali bez glave, imamo pamet -  rekao je Hadžifejzović, koji nije mogao zadržati suze.

 

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 114

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još