NAKON IZETBEGOVIĆEVE POSJETE HERCEGOVINI

Kaplan: 'Nažalost, mi u Stocu sve moramo rješavati na višoj razini vlasti, jer HDZ provodi srednjovjekovnu politiku!'

Front28.05.21, 17:14h

Kaplan: 'Nažalost, mi u Stocu sve moramo rješavati na višoj razini vlasti, jer HDZ provodi srednjovjekovnu politiku!'
- Ovdje u Stocu moramo sve naše lokalne probleme rješavati na višoj razini zato što HDZ, kao 'nosilac europskih vrijednosti', provodi srednjovjekovnu politiku - kazao je Kaplan

 

 

Izaslanstvo Stranke demokratske akcije (SDA), predvođeno predsjednikom stranke Bakirom Izetbegovićem, u petak je boravilo u Stocu gdje se susrelo s predstavnicima Općinskoga odbora SDA kako bi razgovarali o infrastrukturnim projektima i stranačkim aktivnostima.

 


- Ubrzana infrastrukturna izgradnja donijet će investicije, ali sve to treba forsirati dodatno od strane vlasti - izjavio je Izetbegović novinarima, dodajući kako su šanse u Hercegovini turizam, poljoprivreda i energetika.


- Mislim da će se težište proizvodnje energetike prebacivati iz Bosne ka Hercegovini. Tako da treba ići ispred vremena, ne čekati. To će većinom biti privatne investicije, a mi smo tu da pomognemo da se one pronađu. U tom smjeru se ubrzano radi i autocesta Sarajevo - Mostar u kojoj vidimo šanse za razvoj - dodao je Izetbegović.


Zastupnik u Parlamentu Federacije BiH Salmir Kaplan naveo je kako, nažalost, sve projekte koji su se trebali rješavati na lokalnoj razini, oni u Stocu moraju rješavati na višoj razini vlasti.

 

salmir-kaplan


- Ovdje u Stocu moramo sve naše lokalne probleme rješavati na višoj razini zato što HDZ, kao 'nosilac europskih vrijednosti', provodi srednjovjekovnu politiku - kazao je Kaplan.


Naglasio je kako je i ovaj posjet još jedan dokaz razumijevanja viših razina vlasti te da su dosad mnogi projekti uspješno realizirani.


U izaslanstvu SDA bili su i premijer Federacije BiH Fadil Novalić, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić, te federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić.

 

(FENA/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još