video/ uznemirujući prizori iz bih

Strašno: Automobilom udario u baštu kafića, pa pobjegao sa lica mjesta, jedna osoba poginula!

Hronika17.05.21, 18:13h

Strašno: Automobilom udario u baštu kafića, pa pobjegao sa lica mjesta, jedna osoba poginula!
Više osoba je povrijeđeno nakon ovog događaja, a jedna osoba je preminula u bolnici od posljedica teških tjelesnih povreda koje je zadobila

 

Jedna osoba je poginula u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Gornji Rahić, u blizini Brčkog.

 

Vozač automobila udario je svojim vozilom ljude koji su sjedili u ljetnoj bašti jednog ugostiteljskog objekta.

 

Više osoba je povrijeđeno nakon ovog događaja, a jedna osoba je preminula u bolnici od posljedica teških tjelesnih povreda koje je zadobila.

 

Na društvenim mrežama objavljen je i videosnimak na kojem se primjećuje automobil koji je udario u baštu kafića, te ljude koji panično pokušavaju doći do vozača automobila.

 

Snimak pogledajte OVDJE

 

Nedugo zatim, vozač je pobjegao sa lica mjesta, ali je vrlo brzo uhapšen od strane policijskih službenika.

 

- Na mjestu događaja je pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta izvršen uviđaj, a uhapšena je osoba Č. E. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju te krivično djelo teška krivična djela protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine, a u vezi sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti, izjavila je glasnogovornica Policije brčko distrikta, Dževida Hukičević.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL/rm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još