Foto/ Sretni kupci preuzeli nagrade

Uručeni ključevi dva automobila Renault dobitnicima Konzumove nagradne igre

Biznis Klub17.05.21, 13:36h

Uručeni ključevi dva automobila Renault dobitnicima Konzumove nagradne igre
Novim vlasnicima vozila u početku je bilo teško povjerovati da su imali tako mnogo sreće, te iako su poslali po nekoliko kodova za učestvovanje u nagradnoj igri, nisu mogli ni sanjati da će upravo oni osvojiti glavne nagrade i postati sretni dobitnici automobila

 

Dobitnici automobila Renault Captur Enisi Subašić i dobitniku automobila Renault Clio Draganu Koprivici uručeni su ključevi novih vozila osvojenih u velikoj Konzumovoj nagradnoj igri  „Kupovina kao iz snova, jer Konzum poklanja dva Renaulta“. Ključeve su uručili Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Adis Vražalica, prodajni savjetnik u Gumi M, jednom od partnera nagradne igre u čijem salonu je realizovano preuzimanje vozila.  


Novim vlasnicima vozila u početku je bilo teško povjerovati da su imali tako mnogo sreće, te iako su poslali po nekoliko kodova za učestvovanje u nagradnoj igri, nisu mogli ni sanjati da će upravo oni osvojiti glavne nagrade i postati sretni dobitnici automobila.

 

konzum-dodjela-automobila-2


„Zadovoljstvo nam je usrećiti naše kupce i učiniti da im se kupovina u Konzumu višestruko isplati. Interesovanje za nagradnu igru je bilo veliko, pristiglo je više od 150.000 aplikacija, a mi smo osim dobitnika dva automobila Renault, obradovali i drugih 45 dobitnika također atraktivnim nagradama a to su laptopi, LED televizori, mobiteli i vrijedni poklon vaučeri. Prošle godine smo u nagradnoj igri poklonili automobil Seat Arona, ove godine dva Renaulta, i mogu reći da smo sada sami sebi zadali veliki izazov u pogledu kreiranja nagradnog fonda za nove nagradne igre koje ćemo u narednom periodu sa zadovoljstvom realizovati za naše kupce.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

 

konzum-dodjela-automobila-3


„Guma M kao generalni zastupnik za Renault, Dacia i Nissan vozila za područje BiH želi čestitati svim kupcima koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a pogotovo sretnim dobitnicima Renault Captura i Renault Clia. Ova dva ljepotana krasila su centar nekoliko mjeseci i vjerujemo da su otišli u prave ruke, dok se ostali sami mogu uvjeriti u naše odlične ponude uz aktuelno Renault finansiranje u našim salonima u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Tuzli.“ – izjavio je Adis Vražalica, prodajni savjetnik u Gumi M.


Nagradna igra „Kupovina kao iz snova jer Konzum poklanja dva Renaulta“ trajala je od 15.02. do 25.04. , a osim dva automobila Renault, nagradni fond je obuhvatao 5x Philips LED TV, 5x Lenovo laptop, 5x Xiaomi Redmi9 mobitel, te po 5 poklon vaučera za kupovinu u Konzumu u iznosima od 50KM, 100KM, 200KM, 300KM, 400KM i 500KM.

 

(DEPO PORTAL/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!