Objavljeno u grupi 'Pravda za Dženana'

Rođendanska čestitka Alisi Mutap: Želimo da na tortu stavljaš svjećice 124, broj koji nisi pozvala, a naredni da dočekaš sa tatom...

Hronika14.05.21, 12:55h

Rođendanska čestitka Alisi Mutap: Želimo da na tortu stavljaš svjećice 124, broj koji nisi pozvala, a naredni da dočekaš sa tatom...
-Želimo ti da svakog narednog rođendana, na tortu stavljaš svijećice”124”, to je inače broj Hitne pomoći, koju nisi pozvala da bi spasila život našem Dženanu. Želimo da shvatiš jednoga dana da je zbog tebe ugašen jedan život, stoji u objavi na stranici neformalne grupe Pravda za Dženana

 

Na današnji dan se rodila ona, “osoba” koja se može nazvati svakakvim imenom, ali “čovjekom” nikako, dio je poruke koja je objavljena na Facebook stranici "Pravda za Dženana", a upućena je Alisi Mutap, povodom njenog rođendana.

 

Porodica Memić, Dženanovu tadašnju djevojku, smatra saučesnikom, a naročito posljednjih mjeseci tvrde da "Alisa zna imena Dženanovih ubica".

 

-Zbog te “osobe”, mi koji smo voljeli Dženana, mi koji smo proslavljali zajedno rođendane, smo ostali uskraćeni za to da ikada više dočekamo njegov rođendan.

 

A zbog koga???

 

Zbog te neke Alise Mutap, koja nikada u svom životu neće doživjeti te prelijepe uspomene koje smo mi doživjeli s našim Dženanom.

 

Alisa, želimo ti što duži život i da i ti prođeš kroz sve ovo, kada ti bude najljepše. Želimo ti da svaki put kada sklopiš oči, vidiš našeg Dženana, da ti njegov glas odzvanja u glavi dok si živa.

 

Te noći si rekla:” Pogledao me kao da sam monstrum”, e pa želimo da ti taj pogled bude pred očima čitavog života i možda ti baš taj pogled vrati sjećanje.

 

Želimo ti da svakog narednog rođendana, na tortu stavljaš svjećice”124”, to je inače broj Hitne pomoći, koju nisi pozvala da bi spasila život našem Dženanu. Želimo da shvatiš jednoga dana da je zbog tebe ugašen jedan život.

 

I ne, nisi vrijedna toga. Ti zapravo nisi vrijedna ničega. I za kraj, DOBRO i LOŠE nikada nisu išli zajedno. Nadamo se da više nikoga nećes odvesti u smrt, gospođo Ramić. I da sljedeći dočekaš kod tate i proslaviš s njegovim ljudima, stoji u objavi "Pravde za Dženana".

 

 

(DEPO PORTAL/dg)Komentari - Ukupno 121

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još