VIDEO/ DAMIR NIKŠIĆ O OPASNOSTIMA U CENTRU GRADA

Nigdje 'drota' na vidiku: Lopovi, bujrum u Sarajevo, radite nam šta hoćete subotom i nedjeljom... Murije nema!

Hronika09.05.21, 14:42h

Nigdje 'drota' na vidiku: Lopovi, bujrum u Sarajevo, radite nam šta hoćete subotom i nedjeljom... Murije nema!
Nikšić je opisao šta se dogodilo, a potom se požalio kako nije uspio vidjeti niti jednog policajca ili, kako on to voli reći, "drota", kojem bi prijavio "nesavjesnog" biciklistu

 

 

Samostalni zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Damir Nikšić i dalje je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a ovoga puta je na svom Facebook profilu načinio video obraćanje nakon "nemilog susreta" kojeg je doživio prilikom šetnje Sarajevom.

 

Išao je s djetetom do Metalca, a nakon igranja, krenuo je kući kroz centar grada kada se umalo dogodio 'incident' sa biciklistom...


Nikšić je opisao šta se dogodilo, a potom se požalio kako nije uspio vidjeti niti jednog policajca ili, kako on to voli reći, "drota", kojem bi prijavio "nesavjesnog" biciklistu.


Ujedno je i poručio lopovima da subotom i nedjeljom slobodno mogu "ordinirati" u centru grada jer nema niti jednog "drota".


- Subotom i nedjeljom slobodno dođite u Sarajevo, murije nema. Bujrum u Sarajevo, radite nam šta hoćete subotom i nedjeljom i kad se prošetamo Ferhadijom i Titovom, možeš krasti i gaziti nas - kazao je Nikšić


Požalio se i da je prije nekoliko dana za vrijeme policijskog sata opljačkan stan u blizini zgrade Predsjedništva.


- Mi u strogom centru vikendom nijednog "drota" nemamo. Pa može se desiti bombaški napad, njih nema - zaključio je Nikšić.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 70

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još