FOTO/ A KOMENTARI PLJUŠTE

Maya Berović namjerno zaboravila grudnjak, ali to nije sve: Zaigrala na kartu provokacije

Showbizz08.05.21, 21:18h

Maya Berović namjerno zaboravila grudnjak, ali to nije sve: Zaigrala na kartu provokacije
Zaigrala na kartu provokacije, grudi stavila u prvi plan, a prekrila ih crvenim sakoom, uz koji dominira i crveni ruž na usnama

 

 

Pjevačica Maya Berović, srpska folk zvijezda porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz okoline Ilijaša, odavno je estetskim korekcijama i jakom šminkom potpuno promijenila svoj izgled, no sada je otišla i korak dalje.

 

 

maya-berovic-prije-operacija1


Svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara... Zaigrala na kartu provokacije, grudi stavila u prvi plan, a prekrila ih crvenim sakoom, uz koji dominira i crveni ruž na usnama.


Mnogi su se složili da je Mayino izdanje vrlo seksipilno pa su komentarisali “bombetina”, “kakav dekolte”, a bilo je i poetskih izljeva.


- Kada bih mogla da ti poklonim najvrijedniji poklon, ja bih ti dala svoje oči i svoje srce da možeš da vidiš i osjetiš ono što ja vidim u tebi i ono što osjećam prema tebi - jedan je od komentara.

 

maja-berovic

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još