u sudaru golfa i audija

Tridesetogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći u BiH, ženska osoba povrijeđena

Hronika07.05.21, 10:05h

Tridesetogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći u BiH, ženska osoba povrijeđena
Na ovoj dionici puta saobraćaj je bio obustavljen od 20.00 do 24.00 časa i odvijao se alternativnim pravcima

Tridesetogodišnji muškarac iz Pelagićeva čiji su inicijali Z.M. je poginuo, dok je Brčanka N.M. /31/ teže povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u Mionici, kod Gradačca, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

 

Povrijeđena Brčanka prevezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje je zadržana na liječenju, dok je smrt Z.M. sinoć na licu mjesta konstatovao dežurni ljekar Doma zdravlja Gradačac.

 

Poginuli muškarac vozio je automobil “audi”, dok je povrijeđena Brčanka bila njegova saputnica. Saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovao i T.G. /23/ iz Brčkog vozeći automobil “golf šest”, dogodila se sinoć u 19.35 časova.

 

Na ovoj dionici puta saobraćaj je bio obustavljen od 20.00 do 24.00 časa i odvijao se alternativnim pravcima.  Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nesreće, sa kojom je upoznat i kantonalni tužilac.

 

(Srna/  N1, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!