dopada mu se

Svjetski reket broj 1 ponovno stigao u BiH: Šta radi Novak Đoković ovoga puta?

Showbizz03.05.21, 14:28h

Svjetski reket broj 1 ponovno stigao u BiH: Šta radi Novak Đoković ovoga puta?
Svjetski reket broj 1 prošle godine je u dva navrata posjećivao piramide - prvo u junu s roditeljima, a drugi put je došao u oktobru sa suprugom Jelenom

 

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, stigao je danas u Bosnu i Hercegovinu, a glavni razlog posjete je obilazak piramida u Visokom - piše Faktor.

 

Svjetski reket broj 1 prošle godine je u dva navrata posjećivao piramide - prvo u junu s roditeljima, a drugi put je došao u oktobru sa suprugom Jelenom.

 

Đoković je u BiH došao uoči Grand Slam turnira u Parizu. Zanimljivo, prošle godine je u Visoko stigao nakon poraza u finalu Roland Garrosa, a sada dolazi prije turnira (od 24. maja do 13. juna).

 

- Novak Đoković je čovjek jako širokih interesa, jako puno čita, duhovan je, nije skučen i limitiran. Prema njegovim riječima, on jako dugo prati ovaj projekat, moje nastupe, prezentacije i prvi mi se javio putem Vibera, počeli smo komunicirati i on je tražio povoljan momenat kada da dođe.

 

Ispostavilo se da, kada mu je prošla korona, kada je dobio negativan test, već je naredni dan bio kod nas u Visokom, a drugi mu je dolazak bio kada je izgubio finale Roland Garrosa u Parizu. U nedjelju je izgubio, u ponedjeljak je bio kod nas, proveo je tri dana i otišao je vrlo zadovoljan.

 

Oba puta je otišao sa osmjehom prema Beogradu. Sa Novakom sa kojim se družim cijeli dan ja nikada ne pričam o tenisu, nije na meni da pričam o tome, pričam o stotinu drugih stvari i on to zna i on ovo shvata kao lokaciju gdje može da zaboravi sve brige, pritisak kojeg očigledno ima i zaboravi na sve ljude koji ga vuku za rukav jer nekome uvijek nešto treba, a ovdje je potpuno zaštićen tako da mu je jako drago doći ovdje - rekao je nedavno u intervju za Faktor Semir Osmanagić, osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca".

 

(Faktor, DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još