VIDEO/ HIT SA OTVARANJA DIJELA AUTOPUTA

Ni Vučić ne može da vjeruje šta sluša: Poltronski govor ministra 'Tome Mone' (z)gadio se čak i predsjedniku...

Front01.05.21, 13:56h

Ni Vučić ne može da vjeruje šta sluša: Poltronski govor ministra 'Tome Mone' (z)gadio se čak i predsjedniku...
Na svečanom otvaranju nije bilo presijecanja crvene vrpce, ali je bio govor koji se, sudeći po grimasi na njegovom licu, (z)gadio čak i samom Vučiću

 

 


Otvaranje dijela novog autoputa u Srbiji postalo je viralni hit, zbog poltronskog govora srbijanskog ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića.


Na otvaranju je, naravno, bio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a pomenuti ministar, inače poznat po ovakvim i sličnim hvalospijevima u čast predsjednika, prevazišao je sam sebe i šokirao i najspremnije na njegove nebuloze.  

 

Zbog čestih "ispada" u javnosti u nakani da se dodvori Vučiću, ministar Momirović se u jednom dijelu medija popularno naziva "Toma Mona".


Na svečanom otvaranju nije bilo presijecanja crvene vrpce, ali je bio govor koji se, sudeći po grimasi na njegovom licu, (z)gadio čak i samom Vučiću.


Ni on nije mogao da vjeruje šta sluša...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 43

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još