nastavila pravnu bitku

Novi problemi za Ronalda: Djevojka koja ga je optužila za silovanje, sada traži vrtoglavu odštetu!

Showbizz29.04.21, 20:38h

Novi problemi za Ronalda: Djevojka koja ga je optužila za silovanje, sada traži vrtoglavu odštetu!
Ronaldo je odbacio sve navode i branio se time da je seksualni odnos bio uz pristanak, no ipak joj je uplatio 375.000 eura kako bi ona povukla optužbu 2010. godine, što je na kraju i učinila

 

Bivši američki model Kathryn Mayorga nastavila je pravnu bitku protiv Cristiana Ronalda, a nakon optužbi za silovanje, ona sada od napadača Juventusa tražio odštetu od 65 miliona eura, uključujući pravne troškove.

 

Kathryn Mayorga, tada 25-godišnja studentica iz Las Vegasa, je tvrdila da je Cristiano Ronaldo, koji je tada imao 24 godine, analno silovao 12. juna 2009. godine u apartmanu u Las Vegasu.

 

Ronaldo je odbacio sve navode i branio se time da je seksualni odnos bio uz pristanak, no ipak joj je uplatio 375.000 eura kako bi ona povukla optužbu 2010. godine, što je na kraju i učinila.

 

No, ona je prošle godine odlučila podnijeti građansku tužbu saveznom sudu u Nevadi u nastojanju da nagodbu učini nevalidnu ističući kako su Ronaldo i njegov pravni tim “iskoristili njeno krhko emocionalno stanje”.

 

Kako prenosi Mirror, Ronaldo nikada nije poricao spolni odnos s djevojkom, ali je uvijek odlučno demantovao optužbe za silovanje.

 

Ronaldo i Mayorga imaju pravo da se do sučeljavanja vansudski nagode, a ukoliko se to ne desi Portugalac će morati ići na sud, što će se najvjerovatnije i desiti.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!