foto/ pohvalila se bosanska kim kardashian

Porodila se blogerka Sabrina Tubić, sretni roditelji ne kriju ushićenje, a ime... Ime djevojčice nikad ne biste pogodili!

ŽENA iN28.04.21, 12:57h

Porodila se blogerka Sabrina Tubić, sretni roditelji ne kriju ushićenje, a ime... Ime djevojčice nikad ne biste pogodili!
Sretni roditelji ne kriju ushićenje. Sabrina je objavila na Instagramu fotografiju. Izazvala je oduševljenje, i dobila brojne čestitke od pratitelja

 

Najpoznatija bosanskohercegovačka blogerka, youtuberka i influenserka Sabrina Tubić, koju su mediji prozvali „Bosanskom Kim Kardašijan“ sa suprugom Dinom Tubićem  je od 2017. godine.


Ova uspješna blogerka sada  živi i radi u Dubaiju. Prije nekoliko mjeseci obradovala je svoje pratitelje kada je objavila da je trudna i očekuje djevojčicu. A sada su oduševili sa sretnom viješću da je na svijet stiglo njihovo prvo dijete.

 

-Daneen Tubić ❤️ 27.4.2021- napisala je kratko u svojoj objavi.

 

sabrina-tubic

 

Sretni roditelji ne kriju ushićenje. Sabrina je objavila na Instagramu fotografiju. Izazvala je oduševljenje, i dobila brojne čestitke od pratitelja.

 

(Azra, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još