FOTO/ Svečane haljine s dodjele Oscara

Zlatne kroksice, dekolte, torbica u obliku organa...: Modni krikovi s crvenog tepiha

Showbizz26.04.21, 11:41h

Mnoge poglede privukla je i Regina King u ručno rađenoj haljini modne kuće Louis Vuitton koja je ukrašena s 62.000 šljokica i 8400 kristala, ali i Margot Robbie u vrlo decentnoj haljini sa cvjetnim uzorkom iz Chanela

 

Iako se 93. dodjela nagrada Oscar odvijala u posebnim sigurnosnim uvjetima bez publike i velikog broja prisutnih, zvanice su iskoristile priliku da se svojim modnim odabirima istaknu na najvažnijem crvenom tepihu u kalendaru.

 

Najviše pažnje izazvao je muzičar Questlove koji se pojavio u zlatnim papučama "kroksicama". Ovime je poslao jasnu poruku da je prethodna godina definitivno imala snažan uticaj na nošenje udobne obuće, a kombinovanje glamurozne odeće sa tzv. "kućnom" uzima sve više maha.

 

Mnoge poglede privukla je i Regina King u ručno rađenoj haljini modne kuće Louis Vuitton koja je ukrašena s 62.000 šljokica i 8400 kristala, ali i Margot Robbie u vrlo decentnoj haljini sa cvjetnim uzorkom iz Chanela.

 

(DEPO PORTAL/ Foto: ABACA/PIXELL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!