PANDEMIJA JE SVE PROMIJENILA

Od ležanja u bolnici do nesretnog slučaja: Raiffeisen banka uvodi prvu platformu za digitalno osiguranje u BiH

Biznis Klub24.04.21, 12:33h

Od ležanja u bolnici do nesretnog slučaja: Raiffeisen banka uvodi prvu platformu za digitalno osiguranje u BiH
Prva platforma ove vrste na BiH tržištu... Mogućnost odabira između tri atraktivna programa osiguranja

 

 


U nastojanju da odgovori na zahtjeve klijenata koji teže za većom fleksibilnošću i  praktičnošću, Raiffeisen banka je pokrenula prvu platformu za digitalno osiguranje u Bosni i Hercegovini. Pod motom „Izgrađena za praktičnost“, ova platforma će, uz posebno pripremljene ponude, klijentima omogućiti funkcionalnost i potpunu prilagodljivost.


- Aktuelna pandemija je promijenila svijet i postalo je jasno da svi trebamo finansijsku zaštitu i dodatnu sigurnost kako bismo se mogli nositi s nemilim događajima. Imajući na umu izazove s kojima smo se suočili tokom pandemije, aktivno smo radili i ubrzali naše napore da digitaliziramo osiguranje u našoj zemlji i da našim klijentima olakšamo pristup ovoj važnoj usluzi. Nova platforma za osiguranje klijentima nudi kompletan proces obrade putem naše web stranice. Dakle, cijeli proces kupovine i zaključivanja osiguranja se sada može završiti online putem platforme koja je prva ove vrste na tržištu Bosne i Hercegovine - saopšteno je iz Raiffeisen banke.  


Platforma je pokrenuta u saradnji sa uglednom osiguravajućom kućom UNIQA, a ponuda UNIQA osiguranja obuhvata zaštitu od velikog broja rizika u vidu atraktivnih osiguranih suma. Klijenti mogu odabrati jedan od tri različita programa zaštite.

 

rfzb-bonus-protect


Bonus Protect, program lične zaštite, pruža do 50.000 KM pokrića u slučaju nepredviđenih okolnosti ili iznenadnog nesretnog događaja. Bonus pokriće je do 500 KM kao trošak prve pomoći, u slučaju manje nezgode, poput loma kosti.

 

rfzb-vital-protect


Program finansijske zaštite, Vital Protect u slučaju dijagnosticiranja najčešćih tipova karcinoma ili teških bolesti nudi do 30.000 KM za liječenje, oporavak ili ostale potrebe. Ujedno, omogućava i pristup drugom liječničkom mišljenju.

 

rfzb-comfort-med


Comfort Med program osigurava trenutačnu isplatu gotovine do 2.000 KM u slučaju nezgode ili bolesti koja zahtijeva operaciju i barem jedno noćenje u bolnici te do 20 KM dnevne naknade u slučaju da nezgoda ili bolest zahtijeva ostanak u bolnici i dodatne tretmane liječenja. Poklon je bonus pokriće odnosno mogućnost korištenja telemedicinskih usluga dva puta godišnje.


Aktivacija zaštite je jednostavna bez potrebe za posjetom poslovnici Banke i bez potrebe za medicinskim pregledom, a naplata premije se vrši automatski putem debitne ili kreditne kartice, odnosno trajnog naloga s tekućeg računa klijenta kod Raiffeisen banke.


Više informacija dostupno je na: https://raiffeisenbank.ba/osiguranje.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!