Obišla zdravstvene ustanove

Benjamina Karić posjetila Opću bolnicu: Čestitala direktoru na odličnoj organizaciji posla

Hronika23.04.21, 16:32h

Benjamina Karić posjetila Opću bolnicu: Čestitala direktoru na odličnoj organizaciji posla
Direktor Gavrankapetanović je upoznao gradonačelnicu Karić sa radom Opće bolnice u vrijeme aktuelne pandemije te da je u proteklom periodu zbog velikog broja pacijenata otvoreno sedam covid odjela i da osoblje daje sve od sebe da odgovorno i profesionalno obavlja svoje radne zadatke

 

Gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić danas je posjetila Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, gdje joj je dobrodošlicu poželio prof. Ismet Gavrankapetanović, direktor ove zdravstvene ustanove sa saradnicama. Kako se ističe u saopćenju za javnost, oni su Benjamini Karić čestitali nedavni izbor za gradonačelnicu i poželjeli joj uspjeh u daljem radu.


Direktor Gavrankapetanović je upoznao gradonačelnicu Karić sa radom Opće bolnice u vrijeme aktuelne pandemije te da je u proteklom periodu zbog velikog broja pacijenata otvoreno  sedam covid odjela i da osoblje daje sve od sebe da odgovorno i profesionalno obavlja svoje radne zadatke. Naglasio je da bi želio da svi građani ovu bolnicu osjećaju svojom.

 

Gradonačelnica Karić je izrazila velike simpatije za svo medicinsko osoblje koje se mjesecima bori s pandemijom, ali uspijeva da odgovori potrebama građana. Čestitala je direktoru Gavrankapetanoviću na odličnoj organizaciji posla u teškom vremenu u kojem se našao čitav svijet pa i naše Sarajevo, saopćeno je iz Opće bolnice "Prim.dr. Abdulah Nakaš".


(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!