Nakon što je policajac Josip Barić lišen slobode

Muriz Memić: Pretpostavljao sam da će se ovo hapšenje dogoditi... Bit će ih još!

Hronika22.04.21, 15:47h

Muriz Memić: Pretpostavljao sam da će se ovo hapšenje dogoditi... Bit će ih još!
Pretpostavljao sam da će se ovo hapšenje dogoditi jer 30. aprila ističe pritvor Hasanu Dupovcu. Mislim da će biti još hapšenja. Očigledno je da Tužilaštvo BiH radi svoj posao i da vodi istragu kako bi i trebalo, smatra Memić

 

 

Današnje hapšenje policajca na Ilidži je bilo očekivano, smatra Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića.

 

- Prema informacijama koje ja imam radi se o Josipu Bariću, policajcu koji je bio na uviđaju te noći kad je Dženan ubijen, a poslije je bio i sa Alisom Mutap u bolnici. Vidjećemo šta će mu Tužilaštvo tačno staviti na teret, kazao je Memić u izjavi za Oslobođenje.

 

Dodao je kako očekuje da će biti još hapšenja u vezi sa slučajem ubistva njegovog sina.

 

- Pretpostavljao sam da će se ovo hapšenje dogoditi jer 30. aprila ističe pritvor Hasanu Dupovcu. Mislim da će biti još hapšenja. Očigledno je da Tužilaštvo BiH radi svoj posao i da vodi istragu kako bi i trebalo, smatra Memić.

 

Podsjećamo, iz Tužilaštva BiH danas je saopćeno kako je na području sarajevske općine Ilidža uhapšena jedna osoba, te kako su vršeni pretresi objeekata.

 

Nezvanične informacije govore kako se uhapšenom policajcu na teret stavlja prikrivanje dokaza.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 40

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još