FOTO/ Nisu se mogli izbjeći

Rukovanje ljutih rivala: Dodik čestitao Stanivukoviću, gradonačelnik Banjaluke odgovorio objeručke

Front22.04.21, 15:23h

Rukovanje ljutih rivala: Dodik čestitao Stanivukoviću, gradonačelnik Banjaluke odgovorio objeručke
Prlikom dolaska u Banski dvor, na svečanu akademiju, Dodik nije mogao da izbjegne jednog od domaćina, te mu je pružio ruku

 

Dolazak Aleksandra Vučića po priznanje počasnog građanina, te obećani projekti u Banjaluci, svakako su obilježili ovogodišnju proslavu Dana Grada, ali je još jedan momenat privukao pažnju novinara i javnosti, piše Srpskainfo.com.

 

Vjerovatno najljući politički oponenti u Republici Srpskoj, lider SNSD i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, bar na trenutak su zaboravili na političke sukobe.

 

Prlikom dolaska u Banski dvor, na svečanu akademiju, Dodik nije mogao da izbjegne jednog od domaćina, te mu je pružio ruku. Sudeći po fotografijama, rukovanje je bilo srdačno, objeručke sa Stanivukovićeve strane, baš kako i doliči slavljeničkoj, slavskoj atmosferi, piše Srpskainfo.

 

Rukovanje Dodika i Stanivukovića osmijehom je propratio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji ih je kasnije pozvao na sastanak kome su prisustvovali i predsjednik gradske Skupštine, Mladen Ilić, kao i premijer Srpske, Radovan Višković i predsjednica RS Željka Cvijanović. Kako je rečeno, razgovaralo se o projektima koje će zajedno provoditi Grad Banjaluka, Vlada Srpske i država Srbija.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 43

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još