NAKON POVRATKA IZ BOLNICE

Potresna fotografija Bože Vreće sa majkom: 'Bila je jako loše, ali nema više kemoterapije... hrabra je, majčica moja'

Showbizz22.04.21, 10:45h

Potresna fotografija Bože Vreće sa majkom: 'Bila je jako loše, ali nema više kemoterapije... hrabra je, majčica moja'
Ja sve mogu, ljubav je podigla na noge i vratila nam je radost u dom, to se ne smiju naše usne samo, to se srce smješi kad je s’ nama tu. Volim te srno! Volim, volim - napisao je Vrećo u opisu fotografije

 

 

 

 

Poznati bh. umjetnik, interpretator i autor sevdalinki, Božo Vrećo uvijek sa puno ljubavi i poštovanja govori o svojoj majci Miloj, a nakon što joj je u decembru prošle godine dijagnosticiran karcinom, svaki slobodan trenutak voli provesti s njom.


U nedavnoj objavi na Instagramu podijelio je vijesti o njenom zdravstvenom stanju, nakon što je provela nekoliko dana u bolnici.

 

bozo-vreco-i-majka


- Majčica moja, doma je i pazimo je, ljubimo neprestano i najjače volimo. Prošli smo par dana velike brige dok je bila u bolnici i jako loše, ali sad je sve opet lakše kad je s’nama, brižljivo su je pazile sestre i doktori, zahvalan sam im jako, nema više kemoterapija, ostaju zračenja, al' kad se potpuno oporavi, hrabra je, i iako su koraci njeni mali i sitni, cmoknem je za svaki naredni koračić i ponesem u naručju, ja sve mogu, ljubav je podigla na noge i vratila nam je radost u dom, to se ne smiju naše usne samo, to se srce smješi kad je s’ nama tu. Volim te srno! Volim, volim - napisao je Vrećo u opisu fotografije.

 

bozo-vreco-objava

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook