evo za šta se tereti

Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića

Hronika21.04.21, 17:38h

 Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića
“O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu. Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa”, navodi tužilaštvo

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Aleksića.

 

“Obavještavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva produžena krivična djela silovanja, dva krivična djela silovanja, jedno produženo krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična djela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih”, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, prenosi Nova.rs.

 

Navode i da je predloženo produženje pritvora.

 

“O prijedlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnijete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu. Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa”, navodi tužilaštvo.

 

Podsjetimo, javnost je za slučaj Miroslava Aleksića saznala u januaru, kada je glumica Milena Radulović ispričala šta je pretrpjela od svog profesora glume.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!