Ministar zadovoljan procesom vakcinacije

Vranić: Sve je savršeno funkcionisalo, brzo, efikasno i bez problema

Hronika21.04.21, 11:58h

Vranić: Sve je savršeno funkcionisalo, brzo, efikasno i bez problema
Bila je bojaznost da li će to funkcionisati sa IT sektorom, savršeno je funkcionisalo, kazao je Vranić

 

Haris Vranić, ministar zdravstva Kantona Sarajevo, kazao je da je zadovoljan načinom na koji teče proces vakcinacije stanovništva u Sarajevu. Vranić je rekao da je do 10:30 sati vakcinisano blizu 350 građana Sarajeva, prenosi N1.

 

“Bila je bojaznost da li će to funkcionisati sa IT sektorom, savršeno je funkcionisalo. Do pola 11 smo vakcinisali 300, 350 ljudi. Brzo je išlo, efikasno, bez problema i zastajkivanja”, rekao je Vranić novinarima u Zetri.

 

On je pohvalio čitavu ekipu koja sudjeluje u ovom procesu.

 

“Ova čitava ekipa je uradila posao, u najboljem mogućem redu. Pohvalio bih medicinsko osoblje koje je dobro uigrano, IT sektor i svima ostalima koji su pomogli. Novinari su redovno izvještavali o svemu, pratili sa dozom razumijevanja i objektivnosti”, poručio je ministar zdravstva KS.

 

Vranić je pojasnio da se vakcinišu najstariji stanovnici, sa 80 i više godina, te da do sada svi hvale proces vakcinacije koji se odvija u Olimpijskoj dvorani Zetra.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!