radost za skijaše

Bjelašnica produžila sezonu do kraja aprila

Sport19.04.21, 19:29h

Bjelašnica produžila sezonu do kraja aprila
Trenutno radnici ovog kantonalnog preduzeća rade na pripremanju staza kako bi na vrhu Bjelašnice omogućili skijanje i početkom maja. Time bismo bili jedino skijalište u regionu koje može imati staze u ovom periodu na 1800 nv

 

Obavještavamo cijenjene posjetitelje Bjelašnice da se sezona produžava do kraja aprila - navode iz KJP ZOI'84.

 

Iz “KJP ZOI’84“ OCS najavljujemo da se ski-sezona produžava do kraja 30. 4., jer su se stekli svi uvjeti za kontinuiran rad. Iako je nakon planiranog završetka 31. 3. najavljeno produženje u trajanju od 15 dana, sada posebno ističemo da je ovo najduža sezona od 1989. godine te da možemo obradovati posjetitelje da će još moći aktivno skijati.

 

Trenutno radnici ovog kantonalnog preduzeća rade na pripremanju staza kako bi na vrhu Bjelašnice omogućili skijanje i početkom maja. Time bismo bili jedino skijalište u regionu koje može imati staze u ovom periodu na 1800 nv.

 

Sjajnim uvjetima za trening, idealno pripremljenim stazama i svim mogućnostima koje nudi Bjelašnica, bili su pozitivno iznenađeni i ski-klubovi iz Hrvatske koji su za svoje trenažne aktivnosti iskoristili posjetu ovoj olimpijskoj planini.


 
Najavljujemo da se u skladu sa navedenim aktivnostima, produžavaju i sezonske karte do 30. 04. Izmijenjeno je i radno vrijeme skijališta na Bjelašnici. Sada će biti otvoreno od četvrtka do nedjelje, od 8 do 15 sati.

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!