Ne smijemo ostati gluhi i nijemi

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' pokreće kampanju 'Borba za dan više': Pozovite broj 17010 i donirajte dvije marke!

Hronika13.04.21, 09:21h

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' pokreće kampanju 'Borba za dan više': Pozovite broj 17010 i donirajte dvije marke!
Veliki projekti Udruženja "Srce za djecu" ne smiju biti dovedeni u pitanje, jer su oni jedna od najsvjetlijih tački u životima oboljele djece i njihovih porodica, saopćeno je iz Udruženja

 

Udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka" pokrenulo je kampanju "Borba za dan više" tokom koje je, ali i svim ostalim danima u godini, moguće podržati djecu oboljelu od raka i njihove najmilije pozivom na humanitarni telefon 17010 (pozivom se doniraju dvije KM).

 

Također, donacije je moguće uplatiti i na žiro račun Udruženja 161 00000 388 900 27 Raiffeisen bank d.d. BiH, a za uplate iz inostranstva: BA39161 00000 388 900 27, SWIFT code RZBABA2S, Raiffeisen bank d.d. BiH, Zmaja od Bosne bb, 71000 Sarajevo Bosnia and Herzegovina.

 

Iz Udruženja navode da se djeca oboljela od raka svakodnevno bore da dobiju svoj dan više, a osim gole borbe za život oni se bore sa predrasudama, stigmom, bolovima, posljedicama liječenja.

 

- Ne smijemo ostati gluhi i nijemi. Svjesni smo ogromnih problema s kojima se susrela naša zemlja sa dolaskom pandemije, ali problemi i potrebe djece oboljele od raka sada su se samo uvećali i postali još ozbiljniji. Veliki projekti Udruženja "Srce za djecu" ne smiju biti dovedeni u pitanje, jer su oni jedna od najsvjetlijih tački u životima oboljele djece i njihovih porodica - saopćeno je iz Udruženja.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!