Video/ Ko je ovdje lud?

Vučić ubijedio novinara da nije bilo izbora 2020: 'Jesu li rekli – biće izbori? Pa, jesu li bili neki izbori?'

Front07.04.21, 09:47h

Vučić ubijedio novinara da nije bilo izbora 2020: 'Jesu li rekli – biće izbori? Pa, jesu li bili neki izbori?'
Predojević ga je upitao da li je on zaista u predizbornoj kampanji i da li sve ovo što radi, radi u tom cilju

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć vrlo ubjedljivo, gostujući na TV Pink, da kada je država prošle godine davala građanima po 100 evra to nije bilo u svrhu izborne kampanje, jer, zamislite, izbora nije ni bilo, na šta je voditelj Srđan Predojević zbunjeno zaćutao.

 

Naime, Predojević je konstatovao da se u javnosti govori da čim Vučić počne da dijeli “evre i vitamine”, odnosno neku pomoć to znači da sprema neko iznenađenje i da će možda već na jesen da raspiše neke izbore, aludirajući na najnoviju podjelu paketa sa vitaminima penzionerima i novčane pomoći zaposlenima.

 

Predojević ga je upitao da li je on zaista u predizbornoj kampanji i da li sve ovo što radi, radi u tom cilju.

 

“Govorili su i prošle godine kada smo davali one helikopter pare od po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu li rekli – biće izbori? Je l’ tako bilo, Srđane? Pa, je l’ tako bilo?”, upitao ga je Vučić, na šta je Predojević zbunjeno odgovorio “Pa jeste tako bilo”.

 

Vučić ga je odmah potom pitao:

 

“Pa, jesu li bili neki izbori”, što je voditelj prećutao, da li zbunjen ili iz straha da protivriječi predsjedniku.

 

Podsjetimo, vanredno stanje ukinuto je 6. maja, a prijava za jednokratnu pomoć od 100 evra za sve punoljetne građane počela je 15. maja i trajala je do 5. juna. Parlamentarni izbori, koji su prvobitno bili zakazani za 26. april, odloženi su zbog situacije sa koronavirusom za 21. juni, na kojima je SNS osvojila 60,65% glasova odnosno 188 od 250 mandata.

 

Snimak na kojem Vučić zaboravlja šta se dogodilo prije manje od godinu dana krenuo je da se širi društvenim mrežama, a većini je najviše zasmetalo ćutanje voditelja režimske televizije.

 

 

 

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!