Primitivni istup na Facebooku

Stevanović pita Izetbegovića: Da li stojite iza vokabulara zastupnika SDA Hamdije Abdića?

Front05.04.21, 13:45h

Stevanović pita Izetbegovića: Da li stojite iza vokabulara zastupnika SDA Hamdije Abdića?
Gospodin Hamdija Abdić "Tigar" kao federalni zastupnik očito nije pročitao zastupnički kodeks, kazao je Stevanović


Doktor Dragan Stevanović i zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća nakon primitivnog vokabulara i psovke koju mu je uputio Hamdija Abdić Tigar koji je federalni zastupnik, kratko se oglasio o toj situaciji.

 

"Molim predsjednika SDA da mi javno odgovori da li stoji iza vokabulara zastupnika SDA u Federalnom parlamentu. Od predsjednika jedne velike narodne partije to je minimum koji očekujem.

 

Gospodin Hamdija Abdić "Tigar" kao federalni zastupnik očito nije pročitao zastupnički kodeks. Parlamentarna komisija zadužena za to u Zastupničkom domu PFBiH će ga na to morati podsjetiti. Druge komentare nemam", napisao je Stevanović. 

 

Podsjećamo, zastupnik SDA u Federalnom parlamentu Hamdija Abdić ispod objave u kojoj doktor Stevanović komentariše dešavanja na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu napisao je “J*bo ti svaki član SDA staru!“.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 65

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još