Mlada glumica na Instagramu

Kćerka Branislava Lečića progovorila o optužbama protiv njenog oca: Kakvu će sramotu da osjete...

Kultura02.04.21, 11:44h

Kćerka Branislava Lečića progovorila o optužbama protiv njenog oca: Kakvu će sramotu da osjete...
Ana je nedavno postala popularna zbog uloge u 'Dari iz Jasenovca' i taman što je počela da uživa u tome, desio se ovaj skandal, piše Kurir

 

Ana Lečić (22) je ubijeđena da njen otac Branislav Lečić (65) nije silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld (37). Glumica, koja je utjelovila nadzornicu logora Jasenovac u filmu 'Dara iz Jasenovca', smatra da će sve one koji napadaju Lečića jednog dana biti sramota.

 

Podrška ocu

 

Lečićeva kćerka pružila je ocu podršku na Instagramu.

 

"U mom si srcu, niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, stavićete ogledala na njihova lica i pokazati kakvi su, Oh, kakvu će sramotu da osjete. Tišina će pasti tako glasna. S tobom sam na svakom koraku puta sve dok slavnog dana", napisala je Ana na društvenim mrežama, a zatim dodala još jednu poruku: "Ostani jak. Ne možeš da kontrolišeš šta drugi misle i rade".

 

Ana, kako se saznaje, bezuslovno vjeruje da njen otac nije silovao Danijelu, pa joj pritisak teško pada.

 

- Ana je nedavno postala popularna zbog uloge u 'Dari iz Jasenovca' i taman što je počela da uživa u tome, desio se ovaj skandal, piše Kurir. Bila je šokirana kada je Štajnfeld optužila njenog oca da je monstrum koji ju je silovao prije devet godina. Teško se nosi sa cijelom situacijom, a najgore joj je što ljudi sa svih strana zovu i pitaju "jel to za Leku istina", priča izvor.

 

Mladu glumicu je mnogo povrijedilo što su mu kolege unaprijed presudile.

 

"Ne želim više ništa da komentarišem. Voljela bih samo da svi prestanu da me maltretiraju", rekla je mlada glumica.

 

Ana i Nina se bodre

 

Ana je u kontaktu sa Lečićevom drugom suprugom, voditeljkom Ninom Radulović, s kojom glumac ima sina Lava. Navodno se njih dvije redovno čuju i uzajamno bodre  okom ovog teškog perioda za cijelu porodicu. Nina je čak označila na Instagramu da joj se sviđaju Anine riječi podrške, piše Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još