Burna sjednica

Srđan Srdić odustao od kandidature: Vratite gospodina Bogićevića, ako treba na koljenima ću moliti!

Front26.03.21, 11:55h

Srđan Srdić odustao od kandidature: Vratite gospodina Bogićevića, ako treba na koljenima ću moliti!
Želim da obavijestim javnost da povlačim svoju kandidaturu za mjesto predsjedavajućeg. U medijima stoji da je Srđan Srdić jedan od krivaca zašto Bogić Bogićević nije izabran

 

Nakon dvije pauze i žestoke rasprave između vijećnika Srđana Srdića i Dragan Stevanovića, nastavljena je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva na kojem bi trebalo biti izabrano rukovodstvo Vijeća. Kandidat Srđan Srdić je odustao od kandidature.

 

“Želim da obavijestim javnost da povlačim svoju kandidaturu za mjesto predsjedavajućeg. U medijima stoji da je Srđan Srdić jedan od krivaca zašto Bogić Bogićević nije izabran. Na prošloj sjednici donijeli ste 18 potpisa. Mogli ste izabrati gospdina Ademovića. Ja sam dobio pet glasova. matematički gledajući, nije nikakvo ugrožavanje. Molim vas, vratite gospodina Bogićevića, ako treba na koljenima ću moliti. Osam ljudi vas je prevarilo u vašim redovima. Neka je na obraz i čast onima koji su mene optužili”, naveo je Srdić.

 

(DEPO PORTAL/dg)Komentari - Ukupno 72

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još