'nekima ništa nije sveto'

Irfan Čengić podnio ostavku na sve funkcije u SDP-u jer Bogićević nije izabran za gradonačelnika

Front24.03.21, 20:14h

Irfan Čengić podnio ostavku na sve funkcije u SDP-u jer Bogićević nije izabran za gradonačelnika
- Odgovornost mora biti standard u politici, ja sam vjerovao ljudima na riječ i to je moja greška. Tako me otac odgojio - napisao je Čengić

 

Irfan Čengić večeras je na svom Facebook profilu objavio da podnosi ostavku na sve funkcije u SDP-u BiH jer Bogić Bogićević nije izabran za gradonačelnika Sarajeva.

 

- Odgovornost mora biti standard u politici, ja sam vjerovao ljudima na riječ i to je moja greška. Tako me otac odgojio, možda je samo vozač ali je pošten čovjek, dok će neki uvijek ostati mali sinovi velikih ljudi, koji su danas prodali Bogića - naglasio je Čengić.

 

Istakao je da, dok Bogićevića nisu mogli slomiti Milošević i Kadijević da bi naš grad naša domovina imala šansu za nezavisnost, "ove predstavnike Sarajlija (vijećnike) lome za sitnice, jer je nekima ništa nije sveto i sve je bruto i neto, dok su poštenih 14 izdržali sve napade".

 

Irfan Čengić je, između ostalog, član Predsjedništva SDP-a BiH.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još