Veliki uspjeh

Bh. drum and bass producent Billain osvojio nagradu Ambasador za najboljeg regionalnog izvođača godine

DEPO CLUBBING23.03.21, 20:17h

Bh. drum and bass producent Billain osvojio nagradu Ambasador za najboljeg regionalnog izvođača godine
Dodjela nagrade, koju organizira udruga Klubska kultura, okupila je u Opatiji predstavnike elektroničke glazbene scene iz čitave regije

 

Peta svečana dodjela Nagrade Ambasador elektroničke muzike, koja je dodijeljena u 28 kategorija za najbolja ostvarenja u 2020. godini akterima regionalne elektroničke scene, održana je 19. marta 2021. u Centru Gervais u Opatiji.


Dodjela nagrade, koju organizira udruga Klubska kultura, okupila je u Opatiji predstavnike elektroničke glazbene scene iz čitave regije, a nagradu Ambasador za najboljeg regionalnog izvođača godine osvojio je bosanski drum and bass producent Adis Kutkut poznatiji kao DJ Billain. Iako nije mogao prisustvovati dodjeli, video porukom se obratio publici u Opatiji rekavši:

 

- Ove nagrade kao priznanja su lijepe riječi koje dosta znače u vremenima i prostorima gdje ih ne dijelimo dovoljno međusobno što onda ovo okupljanje čini ovoliko ljepšim. Ova nagrada je ponajviše razlog da se zahvalim na povjerenju i na tome što su ljudi prepoznali moj rad kao nešto drugačije u regionu i to mi puno znači - rekao je Kutkut.

 

(DEPO PORTAL/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!