Podrška kolegici

Mirjana Karanović odbila da igra predstavu s Branislavom Lečićem

Kultura23.03.21, 16:47h

Mirjana Karanović odbila da igra predstavu s Branislavom Lečićem
Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zamjeni drugi glumac

 

Glumica Mirjana Karanović odbila je da igra s Branislavom Lečićem u predstavi "Mamu vam je*em ko je prvi počeo" nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, koje se prema njenim riječima dogodilo 2012. godine, javio je portal Nova.rs.

 

Karanović je na svom Instagram nalogu objavila mail koji je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje je navela da u znak protesta odbija da igra s Lečićem u istoj predstavi.

 

“Poštovani, obavještavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi ‘Mamu mu je*em ko je prvi počeo’, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zamjeni drugi glumac”, glasi poruka Mirjane Karanović koju je uputila pomenutom pozorištu.

 

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je u petak u tužilaštvu otkrila da je moćnik koji ju je silovao, a koga je pominjala u svom filmu “Zacjeli me”, Branislav Lečić.

 

mirjana-karanovic-branislav-lecic

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook