FOTO/ VAŽI LI 'LOCKDOWN' ZA SVE KAFANE

Rano jutros na Marijin Dvoru: Jutarnja kafica u 'Metropolisu' ili su se 'slučajni prolaznici' zatekli u prostoru?!

Biznis Klub14.03.21, 09:52h

Rano jutros na Marijin Dvoru: Jutarnja kafica u 'Metropolisu' ili su se 'slučajni prolaznici' zatekli u prostoru?!
Podsjećamo, zbog pogoršane epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, od 12. marta u 20:00 sati na području Kantona Sarajevo na snagu je, Odlukom Vlade KS, nastupila zabrana rada svim poslovnim subjektima, izuzev određenih djelatnosti

 

 

 

 

Iako kantonalni inspektori i pripadnici MUP-a KS u prvim satima vikend "lockdowna", u petak nakon 20 sati,  na području Kantona Sarajevo nisu zabilježli nijedno kršenje rada ugostiteljskih objekata, jutrošnja slika iz Sarajeva malo je drugačija.


Ako je bar suditi po prizoru koji je rano jutros, oko 7:30 sati, fotoobjektiv DEPO Portala "ulovio" u kafe Metropolisu na Marijin Dvoru...  Ili su u pitanju "slučajni prolaznici" koji su se zatekli u prostoru objekta?!

 

metropolis-14-mart-2021-11

 

Podsjećamo, zbog pogoršane epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, od 12. marta u 20:00 sati na području Kantona Sarajevo na snagu je, Odlukom Vlade KS, nastupila zabrana rada svim poslovnim subjektima, izuzev određenih djelatnosti. Zabranom, koja će trajati do ponedjeljka u sedam sati, između ostalih su izuzete trgovine prehrambenim proizvodima i pekare, apoteke, benzinske pumpe, prodavnice hrane za životinje, specijalizovane prodavnice medicinskih sredstava, veterinarskih proizvoda i opreme, subjekti koji obavljaju djelatnosti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi kao i subjekti koji obavljaju veterinarske djelatnosti, koji su također pod inspekcijskim nadzorom.


Dakle, pravila moraju da važe za sve!

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još