PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Dva minuta horora: Monstrumi su zlodjela SNIMALI! Vučić prikazao zastrašujuće fotografije žrtava Veljka Belivuka...

Hronika06.03.21, 23:26h

Dva minuta horora: Monstrumi su zlodjela SNIMALI! Vučić prikazao zastrašujuće fotografije žrtava Veljka Belivuka...
Vučić je govorio o svim tačkama dnevnog reda sjednice, a Vučić i Vulin su zajedno pričali o borbi protiv organizovanog kriminala, kada su pokazali i prethodno najavljene zastrašujuće slike zlodjela klana Veljka Belivuka

 

 


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, zatim i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, obratili su se večeras javnosti poslije sjednice Savjeta nacionalne bezbjednosti, održane u Palati Srbija.

 

Vučić je govorio o svim tačkama dnevnog reda sjednice, a Vučić i Vulin su zajedno pričali o borbi protiv organizovanog kriminala, kada su pokazali i prethodno najavljene zastrašujuće slike zlodjela klana Veljka Belivuka.


Vučić je obraćanje počeo riječima:


- Imali smo dugu sjednicu, na kojoj smo razmatrali sve goruće probleme sa kojima se Srbija suočava.

 

Prva tačka dnevnog reda bila je situacija na KiM. Druga tačka su bile vakcine i kako da ubrzamo vakcinaciju, kao i lažne vijesti, što je krupno bezbjednosno pitanje. Treća tačka se tiče organizovanog kriminala. Četvrta je bila nabavka nove opreme za BIA, VOA i MUP, kao i jačanje borbene gotovosti vojske...


Vučićevo obraćanje, kao i snimak sa uznemirujućim fotografijama pomenutog kriminalnog klana možete pogledati ovdje

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još